Ser antirid pentru zona ochilor, recomandat tenului gras la 30 ml

Add to wishlistAdded to wishlistRemoved from wishlist 1

se recomanda folosirea serului doar seara si lasat peste noapte
Este un ser noncomedogenic

29,00 lei


Se livreaza din: Romania

Category: Tag:

Ser antirid recomandat tenului gras by Patrick Gold Cosmetics
Majoritate cremelor antirid de pe piata sunt pline de conservanti si alte chimicale care nu fac altceva decat sa ne inbolnaveasca!
Am simtit nevoia de a concepe un produs natural fara nici un fel de conservant sau alte chimicale si ne putem permite sa facem asta deoarece noi manufacturam produsele noaste doar la comanda si nu trebuie sa le expunem luni de zile pe rafturi sau sa le importam din alte tari!
Fiecare produs este manufacturat special pentru nevoia fiecarui client in parte.
Am conceput un pachet extraordinar plini de antioxidanți: flavonoizi, polifenoli, tanine, antocianine și proantocianine datorita ingredientelor naturale.Conține diverși acizi benefici celulelor pielii: oleic, linoleic, palmitic și stearic.
Este interesant de știut că uleiul din sâmburi de struguri care este unul dintre ingredientele serului antirid conține antioxidanți de câteva ori mai puternici decât vitamina E și vitamina C.
Este un hidratant excelent pentru pielea corpului,are o textură ușoară, pătrunde rapid în piele și nu produce iritații.
Are proprietăți antiîmbătrânire. Datorită antioxidanților pe care îi conține luptă eficient împotriva radicalilor liberi. Pentru prevenirea ridurilor premature, este recomandat să folosești în fiecare zi.
Menține elasticitatea pielii, deoarece conține un complex de flavonoizi care joacă un rol important în stabilizarea nivelului de colagen și de elastină din piele.
Are proprietăți astringente, care ajută la vindecarea acneei și la micșorarea porilor. Conține acid linoleic care este un puternic antinflamator și grăbește vindecarea leziunilor provocate de acnee, dar și vitamina E, care îmbunătățește calitatea celulelor pielii
Serul este benefic in lupta impotriva psoriazisului, tenului gras, scabiei, eczeme, acnee, precum şi varicelă.
Ajuta la cicatrizarea urmelor de acnee sau a altor imperfectiuni
Ulei esential de bergamota este alt ingredient al serului antirid pentru ten gras
Beneficiile uleiului esential de bergamota merg mult mai departe decat ne dam seama. Proprietatile sale antibacteriene si antiseptice au fost foarte populare cu sute de ani in urma, fiind folosit, cel mai des, pentru afectiuni ale pielii.Componentele uleiului de bergamota, cum ar fi Alpha pinensilimonen, sunt antidepresive, creaza un sentiment de prospetime, bucurie și energie. Este recomandat in cazuri de tristete și depresie. De asemenea, stimuleaza secretiile hormonale,contribuind astfel la menținerea ratelor metabolice corespunzatoare.
Ulei esential pur de Neroli
Un ulei pur, cu un miros delicios, asemanator trandafirului si iasomiei.
Imbunatateste elasticitatea pielii; este un bun ajutor in cuperoza si pete pigmentare; incetineste imbatranirea pielii, netezeste ridurile fine, confera un efect de intinerire.
Acest ulei contine o substanta naturala pe nume citral care regenereaza celulele si regenereaza pielea.
Este foarte bun si pentru calmarea pielii iritate si deteriorate, imunatatind circulatia si reducand liniile fine de expresie cat si ridurile.
Antiseptic, bactericid, cicatrizant, regenerant, calmant, antidepresiv, tonic.
Recomandat tenului gras, sensibil, iritat, ofilit
Favorizeaza reinnoirea celulara.

Colagen vegetal
îmbunătățește hidratarea pielii, contribuie la menținerea optimă a hidratării
protejează pielea de deshidratare și contra factorilor de mediu
filmogen, formează pe piele o peliculă protectoare fină, flexibilă, non-ocluzivă
contribuie la sporirea supleții și elasticității cutanate
sporește confortul pielii, netezește și catifelează tenul

Ulei de seminte de grefruit
Uleiul din seminte de grapefruit este un produs 100% natural, benefic pentru orice tip de piele. Acesta se obtine din semintele si membranele uscate ale pulpei care sunt macinate si apoi distilate. Uleiul din seminte de grapefruit este un remediu perfetc pentru tratarea afectiunii oricarui tip de ten dar in special pentru cel gras si mixt. Are o aroma fructata si acidulata.
Proprietatile uleiului din seminte de grapefruit
Principalele proprietati ale uleiului din seminte de grapefruit sunt: decongestionante, astringente, drenante, lipolitice, fortifiante, tonice, relaxante etc.
Se absoarbe rapid, fara sa lase un film gras. Bogat in vitamina C, are calitati antioxidante exceptionale, intarziind procesul de imbatranire cutanata cauzat de radicalii liberi.
Are usoare proprietati antibacteriene si antifungice, dovedindu-se adecvat utilizarii topice, pentru piele uscata, eczema.

Recenzii

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ser antirid pentru zona ochilor, recomandat tenului gras la 30 ml”

There are no reviews yet.

( 0 ) ratings Nu sunt inca evaluari pentru acest produs.

Related Products

Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Sapunul D1 cu fructul iubirii Mango
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Sampon solid Dublin xxl 200 grame
Added to wishlistRemoved from wishlist 0
Sapun de lux din clasa Elegance Azalee&Maca
Creare cont nou
Resetare parola